sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

333. Oopperan Kummitus

Selätetäänpäs tämä maanantain työpäivä mukillisilla kahvia ja illalla nauttimaan Kansallisoopperaan Oopperan Kummitus -esityksestä. Mahtaisaa! Mukavaa viikonalkua kaikille!


Alkuperäinen kuva täällä

Alkuperäinen kuva täällä

perjantai 8. huhtikuuta 2016

332. Kesä tule jo!


Kevätaurinko piristää.


Mieli hakeutuu unelmoimaan lähestyvistä kesäpäivistä ja hetkistä.



Pian, pian kesä olet jo täällä!

Aurinkoa viikonloppuun! 

Kuvat: Pinterest


tiistai 5. huhtikuuta 2016

331. Pieni ajatus onnellisuudesta

Muumit tuumasivat Muumipeikko ja Pyrstötähti elokuvassa, että parasta keittää teetä ja ottaa pala kakkua, kun hirmuinen Pyrstötähti oli vain enää muutaman minuutin matkan päässä maasta. Ihailtava asenne. Se tulee niin se tulee, parasta ottaa vain rennosti ja miettiä mukavia asioita.

Stressi on monta kertaa täysin ihmisen itse kehittämä peikko. Samoin kiire. Etenkin kevään koittaessa ja kesäloman lähestyessä stressi vyöryy päälle valtoimenaan kun kaikkea tärkeää ja tähdellistä ja vielä tärkeämpää pitäisi ehtiä tehdä mieletön määrä ennen lomille lähtöä, jotta syksyä varten olisi kaikki hyvin paketissa ja voi taas jatkaa kiirettä ja stressiä ja tekemistä. Ä l y t ö n t ä. 


Onni on pieniä asioita arjessa ja mukavia ajatuksia. Rakas ihminen rinnalla ja matkasuunnitelmia. Kauniita kukkia kotona ja ystävät käymässä. Perhe. Tulevaisuudensuunnitelmat. Päikkärit. Hyvä voileipä. Auringonpaiste ulkona. Hymy. Ajattelin vaihtaa muumi-asenteen loppukevääksi ja aina jos meinaa työ- tai koulukiireet painaa, keitän kupin teetä ja rentoudun. Tekisitkö sinä samoin? 





sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

330. Mustikka-valkosuklaa juustokakku

Kaikille leivontaa ja näpertelyä rakastaville ihana mustikka-valkosuklaa juustokakun ohje. Itse leivoin tämän herkun tarjottavaksi perheelle lauantaina 30-vuotis synttäreideni kunniaksi. Mmm! Niin hyvää ja resepti maailman helpoin.



Ainekset:

200g digestive-keksejä
100g voita

400g valkosuklaata
2,5dl kuohukermaa
400g tuorejuustoa
mustikoita
valkosuklaata pursotinpussissa koristeluun



Valmista ensin pohja murskaamalla keksit ja sekoittamalla sulatettu voi keksien joukkoon. Pingota leivinpaperi vuoan pohjalle ja painele keksimurutaikina tasaiseksi. Laita jääkaappin viilentymään siksi aikaa kun valmistat täytteen. 

Sekoita keskenään kuohukerma ja tuorejuusto tehosekoittimella vatkaten kuohkeaksi. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja sekoita muiden joukkoon samalla vatkaten. Kaada puolet kuohkeasta täytteestä vuokaan levittäen kauniisti tasaiseksi ja kaada haluamasi määrä mustikoita päälle. Kaada sitten loput täytteestä mustikoiden päälle ja levitä kauniisti tasaiseksi niin, että pinta jää valkoiseksi eivätkä mustikat näy. Laita jääkaappiin 3-4 tunniksi tai anna tekeytyä siellä yön yli ja koristele sen jälkeen haluamallasi tavalla mustikoilla ja valkosuklaalla. Myös tumma suklaa käy koristeeksi.






Alkuperäisen reseptin löydät täältä




torstai 31. maaliskuuta 2016

torstai 24. maaliskuuta 2016

328. Happy Easter!


Hyvää pääsiäistä! Muutaman päivän pääsiäisloma on erittäin tervetullut kera hyvien elokuvien, hyvien aamiaisten ja ruoan, pitkien aamu-unien, hyvän kahvin ja suklaaherkkujen! Viettäkää rentouttava pääsiäinen.


Kuva: Pinterest