maanantai 10. elokuuta 2015

294. Juustoiset Quesadillat



Nam, mikä maistuva suolainen ja ruokaisa herkku! Harvemmin on tullut ajatelleeksi valmistaa tortilloja tällä tavalla. Mutta tällä tyylillä juusto sulaa ihanasti rapeiden lettujen väliin tomaatin ja sipulin silti jäädessä vielä maukkaasti kirpakoiksi! Väliinhän voi oman maun mukaan lisätä oikeastaan melkein mitä vaan, vaikka makeana vaihtoehtona myös marjoja ja kermavaahtoa ja vaikka Nutellaa ulkomaisten crepes-kojujen tyyliin. Kuvat ryöstetty Pinterestistä, koska kovassa nälässä en malttanut kokkailuiltani kuvailla (ihmeellistä minulle). Myös nälkäinen toinen puoliskoni ahmi letut suuhunsa tyytyväisenä ja antoi hyväksyntänsä tälle herkulle. Meillä ainakin nämä herkut otetaan ainakin toisinaan reseptilistalle!

Tarvitset:

tomaattia
sipulia
tex-mex juustodippiä
mozzarellajuustoa
tortillalettuja

Tips! Puolikuiva, raikas valkoviini sopii hyvin tämän herkun nautiskelujuomaksi!  


Pilko tomaatit ja poista tomaateista siemenet. Pilko sipuli silpuksi ja yhdistä tomaatit ja sipulit seokseksi. Viipaloi mozzarella. Levitä tex-mex juustodippiä kahdelle tortillaletulle ja ripottele sen jälkeen toisen päälle tomaattisipulisekoitus sekä asettele mozzarellaviipaleet sektoriksi. Yhdistä letut ja paina kiinni toisiinsa. Lämmitä pannu kuumaksi mutta muista, että letut kärähtävät äkkiä. Juusto sulaa nopeasti lettujen väliin ja letuista tulee äkkiä rapsakoita joten kauaa quesadilloja ei tarvitse pannulla paistaa. Tarkkaile juuston sulamista sisällä ja käännä sen mukaan. 




Kuvat: Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti