Nam, mikä maistuva suolainen ja ruokaisa herkku! Harvemmin
on tullut ajatelleeksi valmistaa tortilloja tällä tavalla. Mutta tällä tyylillä
juusto sulaa ihanasti rapeiden lettujen väliin tomaatin ja sipulin silti
jäädessä vielä maukkaasti kirpakoiksi! Väliinhän voi oman maun mukaan lisätä
oikeastaan melkein mitä vaan, vaikka makeana vaihtoehtona myös marjoja ja
kermavaahtoa ja vaikka Nutellaa ulkomaisten crepes-kojujen tyyliin. Kuvat
ryöstetty Pinterestistä, koska kovassa nälässä en malttanut kokkailuiltani
kuvailla (ihmeellistä minulle). Myös nälkäinen toinen puoliskoni ahmi letut
suuhunsa tyytyväisenä ja antoi hyväksyntänsä tälle herkulle. Meillä ainakin
nämä herkut otetaan ainakin toisinaan reseptilistalle!
Tarvitset:
tomaattia
sipulia
tex-mex juustodippiä
mozzarellajuustoa
tortillalettuja
Tips! Puolikuiva, raikas valkoviini sopii hyvin tämän herkun nautiskelujuomaksi!
Pilko tomaatit ja poista tomaateista siemenet. Pilko sipuli
silpuksi ja yhdistä tomaatit ja sipulit seokseksi. Viipaloi mozzarella. Levitä
tex-mex juustodippiä kahdelle tortillaletulle ja ripottele sen jälkeen toisen
päälle tomaattisipulisekoitus sekä asettele mozzarellaviipaleet sektoriksi.
Yhdistä letut ja paina kiinni toisiinsa. Lämmitä pannu kuumaksi mutta muista,
että letut kärähtävät äkkiä. Juusto sulaa nopeasti lettujen väliin ja letuista
tulee äkkiä rapsakoita joten kauaa quesadilloja ei tarvitse pannulla paistaa.
Tarkkaile juuston sulamista sisällä ja käännä sen mukaan.
Kuvat: Pinterest
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti