Ainekset:
200g digestive-keksejä
100g voita
400g valkosuklaata
2,5dl kuohukermaa
400g tuorejuustoa
mustikoita
valkosuklaata pursotinpussissa koristeluun
Sekoita keskenään kuohukerma ja tuorejuusto tehosekoittimella vatkaten kuohkeaksi. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja sekoita muiden joukkoon samalla vatkaten. Kaada puolet kuohkeasta täytteestä vuokaan levittäen kauniisti tasaiseksi ja kaada haluamasi määrä mustikoita päälle. Kaada sitten loput täytteestä mustikoiden päälle ja levitä kauniisti tasaiseksi niin, että pinta jää valkoiseksi eivätkä mustikat näy. Laita jääkaappiin 3-4 tunniksi tai anna tekeytyä siellä yön yli ja koristele sen jälkeen haluamallasi tavalla mustikoilla ja valkosuklaalla. Myös tumma suklaa käy koristeeksi.
Alkuperäisen reseptin löydät täältä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti