tiistai 6. elokuuta 2013

139.

Arjen piristyksiä!


Tänään suunnattiin ystäväisen kanssa töiden jälkeen kaupunkikierrokselle ja mietittiinkin sitä, miten hyvä ja tärkeää on myös se osa-alue arjesta, että saa ne ajatukset töistä oikeasti pois ja mielen rentoutumaan. On se sitten liikuntaa, hengailua, elokuvien katselua mitä vain, niin mun ahkeruuteen vaikuttaa tosi paljon se, että on paljon muutakin tekemistä kuin työ arkisin. Siksi tietysti myös joku säännöllinen harrastus olisi hyvä ja aion kaivaa esille jostakin jonkun kivan tanssikurssin tms. Muuten sortuu möllöttämiseen ja mun luonne inhoaa pääsääntöisesti möllöttämistä, vaikka joskus möllöttäminenkin passaa ja on jopa kivaa, mutta harvoin! Noniin, kerrotaan kuvin! 




                               
Olen monta kertaa silmäillyt nyt työmatkalla Uffin 2nd hand-liikettä Humalistonkadun varrella, koska ikkunaan oli läntätty lappunen liikkeen alakerrassa sijaitsevasta Vintage-osastosta 60 -ja 80-luvun tuottein, niin päätettiin piipahtaa ja heti tarttui matkaan mageita löytöjä menneiltä luvuilta! Suosittelen :) Nahkalaukku 10€ ja herkkukeltainen rannerengas 0,50€. Materialismimieltä piristetty edullisesti ja mun mielestä monta kertaa 2nd hand ja etenkin vintage-tyylin löydöt on monta kertaa paljon kivempia kun perus henkkamaukkakauppojen tarjonta. Se pieni individualisti sisälläni kehrää..Täytyy mennä kyllä tuonne oikein ajan kanssa ja alkaa koluamaan muitakin kivoja kirppareita oikein enemmänkin täällä Turussa! Nyt on tullut käytyä vain muutamana hassuna kertana. 




Duunipäivän jälkeen iskee tietysti useinmiten himosusinälkä, joten suunnistettiin Cafe Picnikiin raatelemaan moniviljapaahtopaistipatongit (ja tästä tapahtumasta ajatellen kuvallista blogipostausta unohdin nälissäni näpsäistä kuvan) ja koska aurinko paistoi ulkona vielä viidenkin jälkeen täydeltä tuutilta, haettiin Hansan italialaisesta jätskikuppilasta jälkkärit ja suunnattiin nautiskelemaan ne Aurajoen rantaan. Cappuccino-jugurtti valikoima itselläni vasemmalla ja oikealla cheesecake-vesimeloni makuelämys. Mmm perfecto! 




Siinä jätskiä mutustellessa tuli mieleen toinenkin vähän erikoisempi kauppa, jossa en ollut piipahtanut pitkään aikaan ja lähdettiin tassuttelemaan jokivartta pitkin Aboa Vetus & Ars Novan museokauppaan, jonka hyllyt notkuvat ensinnäkin ihania taidekirjoja ja toinen toistaan väreiltään ihanempia kortteja! Kaupassa hypistellessä vierähti toinen tovi ja euron kappalehinnalla olevista korteista tarttui molemmille jotakin mukaan. Joko omaan kotiin tai ilahduttamaan tuttuja! Suosittelen tätäkin kauppaa ja museota yleensä!




Iloinen puheensorina ja pulputus, joka kantautui jokilaivojen kannelle kertyneistä, näistä vielä elokuisista lämpimistä illoista nauttivista ihmisistä sai meidätkin houkuteltua iltapäivän tripin päätteeksi nautiskelemaan yhdet ja kyllä maistui hyvältä, hyvässä seurassa! On tärkeää ja mukavaa, että ympärillä on ihania ystäviä, joiden kanssa voi istua alas ja jakaa asioita, suruja ja murheita ja iloja, mitä vain. Tehdä suunnitelmia tulevasta ja rentoutua vähäisen myöskin arkena ja etenkin tällöin kun kesää on vielä jäljellä!




Oma koti ottaa aina avosylin vastaan ja kotiin on sitäkin kivempi palata valmistautumaan seuraavaan arkipäivään, kun iltapäivän piristysruiske on ollut onnistunut! Huomenna voisin reippaasti palata vinguttamaan upouutta kuntosalikorttia ja nyt kun se on tähän kirjoitettu, niin sehän tarkoittaa myös sitä, että se on tehtävä!



Reipasta loppuviikkoa kaikille ja muistakaa myös arjen pikku piristykset, että jaksaa! :)

...PS...: Mikä on individualistin painajainen? -Niin monet vastaan kävelevät farkkushortsit, että sekoaa jo laskuissa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti