torstai 30. heinäkuuta 2015

289. Ihana Kuosivillitys!




Kuoseja kuoseja, ah, kuoseja! Uusi koti on hyvää vauhtia valmistunut toisen puoliskon kanssa ja olen tykästynyt nykyisin kovasti tilavaan ja pelkistettyyn sisustusmaailmaan. Ehkäpä, kun ikää tulee lisää ja aikuistuu, haluaa karsia pois kaikki turhat krumeluurit niin vaatteista kuin kodistakin. Mutta sisustuksessa pelkistettyä mustavalkoista maailmaa on suorastaan ihana rikkoa yksittäisellä tyylikkällä herkullisenvärisellä kuosilla tai sitten ihan vain herkuttelemalla jatkaen mustavalkoisella, mutta jännillä graafisilla kuvioilla. Silmäherkkuja! Nam! 

On ollut todella ihana projekti sisustaa kaikki uusiksi ja saada yhtenäinen tyyli ja tunnelma kotiin; aikaisemmin kun on pikku yksiönsä luonut erilaisista matkan varrella saaduista, vielä vanhoista opiskeluaikaisista huonekaluistakin. Se on ollut toki yksi ihana siihen elämänvaiheeseen kuuluva suloisesti toisiinsa sopiva siisti kaaos, mutta sisustusnautiskelijana nautin täysin rinnoin siitä, että nyt yht äkkiä on niin paljon tilaa ja alusta asti mietitty kokonaisuus laitettavana! Myös lasi yhtenä kodin elementtinä on nykyisin isommassa roolissa kuin ennen ja olen siihen kovasti viehtynyt. Vaikka lasi kerää pölyä ja tuntuu että jatkuvasti saisi olla pölyjä lasimateriaalista pyyhkimässä, on se silti vain niin kaunis ja arvokas kodin elementti. 

Keräsin alle muutamia inspiraatiokuvia, jotka itsellä saattavat olla korvan takana hankintalistassa sekä muutamia pieniä palasia kodin sisustelusta. Ehkäpä niistä on iloa myös teille muille, jotka rakastatte sisustelua! Enjoy! :)

Tärppejä:

Lautanen ja muki; domdom.fi

Tanssi - tyyny: Iittala, design Klaus Haapaniemi (Tsekkiläisen Ovela kettu -oppeeran inspiroima Tanssi-kuosi on täynnä värikkäitä mystisen metsän asukkaita. Runsas Tanssi-kuvitus tuo näyttävyyttä kodin sisustukseen. Materiaali 55% pellava, 45% puuvilla. Kestää konepesua 60 asteeseen asti.

Värikkäät Marimekon tyynykuosit ja kulho

Omat pikkukuvat: Iittalan Leimu valaisin, Muuton Up lamp, Pentikin Milano jalkalamppu, Tyyny: sisustusliike Zoom Design, Vääksy




























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti