lauantai 24. marraskuuta 2012

70.

Aamulla.

 

Ah. Lauantaiaamuissa on parasta se, ettei aamupalaa tarvitse tunkea suuhun kiireessä ja puolijuoksussa ovenraossa niinkuin arkiaamuisin. Kahvin voi nauttia rauhassa ja oikeasti VALMISTAA sen aamupalan. Minulla on tapana näin syksy-alkutalvesta elää aamuhämärässä kynttilöiden valossa, laittaa rauhallista musiikkia soimaan ja oikeasti nautiskella siitä aamiaisesta, arkiaamuisin kun se ei ole mitenkään mahdollista. Olen niin unikeko aamuisin, että valitettavasti minun arkiaamuni koostuvat jatkuvasta kiireestä. Ihailen ihmisiä, jotka kykenevät siihen, että heräävät arkiaamuisin aikaisin ja heillä on aikaa ennen töihin lähtöä nauttia kahvinsa ja kunnon aamiainen jo kotona. 

Ehei, ei minulla ja liian usein jää aamiainen kokonaan väliin. Kunnon ruoasta puhumattakaan. Tykkään kokkailla ja leipoa, mutta pelkästään itselleni olen siinä todella laiska. Ja valehtelematta vähän muutenkin... Välillä aamiainenkin saattaa olla pussipuuro laukusta, kuiva leivänkäntty työpaikan jääkaapista lainatulla voilla, muroja useampaan otteeseen päivän aikana tai vaan kuppi kahvia, joskus laukunpohjalta edellisillan leffateatterista jääneitä salmiakkikarkkeja. Siksi ehkä teinkin sijoituksen, kuvassa näkyvä "Rude Health"-mysli maksoi kaupassa melkein 9€. Motivoin siis itseni oikeasti panostamaan edes viikonloppuaamiaiseen! Koska eihän oikeasti 9€ maksavassa myslissä ole yhtään mitään järkeä. Mutta ainakin pakkaus on magee! Heh.

Tuli myös katsastettua hyvän ystävän kanssa Twilight-saagan viimeinen osa. Jotain kun on joskus alottanut, onhan se katsottava loppuun saakka. Järisyttävän huonoon suuntaan mielestäni mentiin jatko-osa jatko-osalta. Ehkä se on jatko-osien kirous, ehkä vanheneminen itsellä, mutta leffan musiikkivalinnat on edelleen loistavia löytöjä! Tähän aamuun kuuluu ehdottomasti Ikon "Heart of stone." 

Nautiskelkaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti