tiistai 27. marraskuuta 2012

71.

Talvi.

 

Minusta on aika kiehtovaa, että jokainen ihminen kuvastaa ulkonäöllään jotakin vuodenaikaa. Etenkin naisista käytetään vuodenaikakuvausta, kun mietitään värejä, vaatetusta etc. Itse olen aina ollut selkeä talvi.


Talvi-ihminen

"Talvi-ihmisen luonnollisia värejä kuvaa parhaiten yksi sana: dramaattinen. Näillä ihmisillä on luonnostaan vahvat kontrastit ihon, hiusten ja silmien välillä. Usein iho on hyvin vaalea, hiukset puolestaan hyvin tummat ja silmät jäänkirkkaat -niistä ei löydy kesäihmisen silmille ominaista maitomaisuutta. Voimakkaista väreistä huolimatta talvi-ihmisen väriskaalasta ei löydy lämpimiä sävyjä, vaan viileät sävyt hallitsevat ihoa, hiuksia ja silmiä. Kirkkaat ja rohkeat värit ovat valttia talvi-ihmisen pukeutumisessakin: lumivalkoinen ja syvä musta näyttävät hyviltä vain talvi-ihmisen yllä, voimakkaat punaiset ja fuksian sävyt sopivat loistavasti tälle värityypille. Talvi-ihmisen kannattaa välttää haalistuneita ja kellertäviä sävyjä -pastelliväreistäkin hänelle käyvät vain jäänkirkkaat ja vaaleat sävyt. Erityisen vaikuttavalta talvi-ihminen näyttää pukeutuessaan syvimpään mahdolliseen siniseen."


Valitsin myös itselleni oman voimaeläimen, jumalaisen kauniin ja voimakkaan olennon, joka on pienestä saakka kiehtonut minua. Lumileopardin. Grau!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti