torstai 3. maaliskuuta 2016

322. Ihania asioita




Joskus on vain ihana syventyä kauniiden kuvien maailmaan, ja kerätä ylös asioita, joita aikoo hankkia tai muuten vaan toivoisi itseltään sellaisia löytyvän vaikkei välttämättä olisikaan heti niitä hankkimassa. Tällaisilla asioilla on toisinaan mukana huvitella ja nautiskella ja inspiroitua. Milloin sinä olet viimeksi tehnyt oman kokoelmasi? Se piristää tavallisen, harmaan arjen keskellä. Eukalyptuksen oksat ovat kauniita, ja niitä löytyy meidänkin kotoa. Yksinkertaisia ja niiden kauneus piilee juuri siinä. Kauniit rakennukset ihastuttavat aina, etenkin ulkomailla, ja synnyttävät itsessäni matkakuumetta ja inspiroivat kiinnittämään enemmän huomiota oman kotikaupunginkin arkkitehtuuriin. Helsingistäkin löytyy paikka paikoin kauniita julkisivuja.



Ah pannukakut ja hedelmät! Viimeksi olen tällä tavoin nauttinut niitä aamupalaksi ihanissa New Yorkin kahviloissa parisen vuotta sitten. Pitääkin inspiroitua ja yllättää toinen puolisko joku aamu herkkuaamupalalla...





Kauniit kukat ja pienet yksityiskohdat arkipukeutumisessa piristävät aina! Kohta on jälleen pionien aika, ihanaa, nekin ovat ehdottomia kukkien lemppareitani ja harmittaa kun niitä ei aina ole saatavilla.




Huoliteltu pukeutuminen, joka kuitenkin näyttää suunnittelemattomalta. Toimii aina! Yksinkertaisuus ja simppelit leikkaukset ovat usein tyylikkäimpiä valintoja. Voi kun jaksaisi aina olla inspiroitunut vaateasioista, mutta helposti tulee kaapista nykäistyä vain jotakin päälleen ja sukellettua vauhdilla arkiaamuun. 




Omistan tästä ihanasta Daniel Wellingtonin kellosta pienemmän version ruskealla nahkahihnalla, mutta jossain kohtaa tämä musta versio isolla kellotaululla on saatava, Upea!




Juhlat ja juhlapukeutuminen. Ihanaa luksusta! Viime vuonna ei päästy osallistumaan jokavuotisiin tanssiaisiin, mutta ehkä taas tänä vuonna...




Tyylikkään rennosti viettämässä kaupunkipäivää. Aina hyvä idea! Ja Chanelin laukku tuolla mallilla klassikko.




Ihanat pikku kuppilat, herkut ja cappuccino. Tulisipa kesä nopeasti niin pääsee taas nauttimaan ulkokahvilan ihanasta tunnelmasta ja raikkaasta tuulesta ja linnunlaulusta.


Kuvat: Pinterest
My Style -Pinterest

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti