sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

330. Mustikka-valkosuklaa juustokakku

Kaikille leivontaa ja näpertelyä rakastaville ihana mustikka-valkosuklaa juustokakun ohje. Itse leivoin tämän herkun tarjottavaksi perheelle lauantaina 30-vuotis synttäreideni kunniaksi. Mmm! Niin hyvää ja resepti maailman helpoin.



Ainekset:

200g digestive-keksejä
100g voita

400g valkosuklaata
2,5dl kuohukermaa
400g tuorejuustoa
mustikoita
valkosuklaata pursotinpussissa koristeluun



Valmista ensin pohja murskaamalla keksit ja sekoittamalla sulatettu voi keksien joukkoon. Pingota leivinpaperi vuoan pohjalle ja painele keksimurutaikina tasaiseksi. Laita jääkaappin viilentymään siksi aikaa kun valmistat täytteen. 

Sekoita keskenään kuohukerma ja tuorejuusto tehosekoittimella vatkaten kuohkeaksi. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja sekoita muiden joukkoon samalla vatkaten. Kaada puolet kuohkeasta täytteestä vuokaan levittäen kauniisti tasaiseksi ja kaada haluamasi määrä mustikoita päälle. Kaada sitten loput täytteestä mustikoiden päälle ja levitä kauniisti tasaiseksi niin, että pinta jää valkoiseksi eivätkä mustikat näy. Laita jääkaappiin 3-4 tunniksi tai anna tekeytyä siellä yön yli ja koristele sen jälkeen haluamallasi tavalla mustikoilla ja valkosuklaalla. Myös tumma suklaa käy koristeeksi.






Alkuperäisen reseptin löydät täältä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti