tiistai 5. huhtikuuta 2016

331. Pieni ajatus onnellisuudesta

Muumit tuumasivat Muumipeikko ja Pyrstötähti elokuvassa, että parasta keittää teetä ja ottaa pala kakkua, kun hirmuinen Pyrstötähti oli vain enää muutaman minuutin matkan päässä maasta. Ihailtava asenne. Se tulee niin se tulee, parasta ottaa vain rennosti ja miettiä mukavia asioita.

Stressi on monta kertaa täysin ihmisen itse kehittämä peikko. Samoin kiire. Etenkin kevään koittaessa ja kesäloman lähestyessä stressi vyöryy päälle valtoimenaan kun kaikkea tärkeää ja tähdellistä ja vielä tärkeämpää pitäisi ehtiä tehdä mieletön määrä ennen lomille lähtöä, jotta syksyä varten olisi kaikki hyvin paketissa ja voi taas jatkaa kiirettä ja stressiä ja tekemistä. Ä l y t ö n t ä. 


Onni on pieniä asioita arjessa ja mukavia ajatuksia. Rakas ihminen rinnalla ja matkasuunnitelmia. Kauniita kukkia kotona ja ystävät käymässä. Perhe. Tulevaisuudensuunnitelmat. Päikkärit. Hyvä voileipä. Auringonpaiste ulkona. Hymy. Ajattelin vaihtaa muumi-asenteen loppukevääksi ja aina jos meinaa työ- tai koulukiireet painaa, keitän kupin teetä ja rentoudun. Tekisitkö sinä samoin? 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti