torstai 27. kesäkuuta 2013

133.

Shoppahulluus iski!



Olen niin ALEpäivien uhri. Mielipiteeni onkin ollut aina, että on ehdottoman järkevää ostaa silloin kun ihanassa tuotteessa roikkuu -50% hintalappu. Onhan se, mutta himoitseminen on kamalaa! En edes uskalla mennä katsomaan tiliä kun parissa päivässä se tilikin hupenee helposti sen -50% :D Mutta perustelen itselleni sen niin, että kesä on kesä ja kesällä pitää nauttia ja rällästää ja olla ja ajatella niitä asioita järjellä ehkä sitten huomenna. Syksyllä taas reipastutaan! Sitäpaitsi shoppailu toisinaan piristää ja vaatekaappikin elää fiiliksen ja mielialojen ja kausien mukaan, näinhän se on.

Itse olen sellainen, että tykkään sotkea erilaisia tyylejä. Tuohon hopeaisin niitein selästä koristeltuun pääkallofarkkuliiviin ihastuin täysin ja kerran siinä roikkui se -50% hintalappu niin eihän sitä voinut kauppaan jättää varsinkin kun kappaleita oli enää yksi jäljellä! Nyt se on minunminun!! Myös kaikki herkkukuosit inspiroi! Muutenkin jotenkin kaupungilla on toisinaan hauska vaellella ihan omissa aatoksissaan ja piristää joko kotia tai vaatekaappia.

Puolentoista viikon päästä lennähdetään ihanaisen ystäväisen kanssa Kreetalle ja YRITÄN kovasti pakata kevyesti. Yleensä onnistun siinä huonosti...Kun sitä haluaa olla rennosti ja sitten illalla nättinä ja sitten rennostikin nättinä jajajajajajajaja........Elämä on niin hankalaa! :D

Huomenna alkaa loma! Kokonainen kuukausi! I-ha-naa...En tiedä kuinka paljon tulen viettämään aikaa lomalla Turussa vai viiletäänkö vaan ympäriinsä maailmalla, sen näkee sitten, mutta huomenna ja viikonloppuna yleensä voisi täällä Turussa vielä juhlistaa loman alkamista kuoharein! Toivottavasti on vain hyvät ilmat. Toivon myös, että tää shoppahimo laantuu, muuten karkaan kaupungista välittömästi!

Pus!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti