tiistai 7. tammikuuta 2014

195.

IHAN TOSI!



Allright. Joulu tuli ja meni ja jätti uudenvuoden uudet kujeet jälkeensä. Loppiaisena koitti siis taas se hetki, kun teki mieli korjata kotoa joulutunnelma piiloon jälleen vuodeksi. No, se pienikin laittaminen siis. Mutta. Ääääääh! Hirveän vaikea päättää mistään mitään! Esimerkiksi niinkin maailman yksinkertaisinta asiaa kuin antaakko olla punainen vanhanaikainen lemppari jalkalampun varjostin, joka on löytö ja ollut mulla aina ensi kodista lähtien VAI hakea uutta raikastusta kodin ilmeeseen ja vaihtaa valkoiseen. Etsin vastausta koluamalla Divaanin sisustusblogeja, lehtiä, Ikean inspiraatiohuonekuvia...Jos kävelen pitkin Turun katuja pimeällä, pääni pyörii samaa tahtia kuin majakan valo kun vilkuilen näkyykö ihmisten ikkunoista jotakin kivoja sisustusideoita. Ei. En vaan osaa päättää. Pahemmaksi meni kun kierittelin irti pienemmästä lampusta pienemmän valkoisen varjostimen punaisen tilalle testiksi. Nyt en ainakaan osaa päättää kun se näyttikin vahingossa ihan tosi kivalle toi valkoinen väri vaihteeksi. Toisaalta punainen on erilainen ja tuo muuten valkoisiin seiniin yhdistettynä muihin väreihin syvyyttä ja nousee kivasti valkoisesta nurkkauksesta esiin ja lämmittää. PLÄÄH! Kamalaa! Henkilökohtaisia ongelmia huonekalujen kanssa. Hautukoon tuolla pääkopan sisällä. Mitä te sanotte? 




Valkoinen on kyllä vaihteeksi aika kiva, vai mitä? Mä kun olen niin fiilisihminen, niin mun kodissa vaihtuu värit aina silloin tällöin. Vaikkakin ehkä pienissä määrin esim. tyynyissä ja julisteissa, kukissa jne kun asunto on pieni, mutta sekin on sitäkin enemmän tosi hauskaa ja piristävää ja voi oikeasti pienillä muutoksilla tehdä paljon! Vähän siivoilee ja vaihtelee pienten tavaroiden paikkaa sekä vaihtelee värejä niin a´vot! Jopas tuntuu ilme ja mieli taas raikastuvan ihan uudella tavalla. Jos mulla olisi isompi asunto, niin vaihtaisin varmaan järjestystäkin aika ajoin. Sillon kun asuin vielä kotona niin tein sitä välillä omalle huoneelle ja järjestyksen vaihdon jälkeen olikin taas ihan uusi tunnelma. Toki jos kalusteille on löytynyt kerrassaan täydelliset paikat niin mitäs sitä vaihtamaan, mutta luominen ja kokeilu ja uudet ideat on aina kivoja ja piristäviä! Lehdistä esimerkiksi, kun niitä kerääntyy paljon, saa kivan tason esim. yöpöydän lattialle. Näyttää kivalta. Millaisia ideoita teille tulee?






Tänään alkoi arki taas rullaamaan normaalisti, ilman jatkuvia välipäiviä. On ainakin näköjään tullut nukuttua kunnolla kun väsymyksen sijasta töissä vaan nauratti! Välillä niinkin. Saisi vaan tuo jatkuva sade ja pimeys jo vaihtua lumentuloon, niin raikastuisi ja uudistuisi maisema ikkunaankin. Päättämättömyyskaudet on muutoinkin tosi inhottavia. Jos aina vaan jahkailee jotain asiaa, niin meneekö silloin paljon ohi verrattuna siihen jos vaan rohkeasti kokeilisi? Vai onko vaan helpompaa antaa olla jos jostakin asiasta on epävarma? Ainakin miettiessä alkaa pirusti nukuttaa...


Tämä postauskin nyt oli vähän tällainen nopea ja kuvat nopeasti, tylsästi ihan susikännykameralla räpsäistyjä. Noo, kaivanpa Zen-nimistä teetä kaapista, keitän vettä ja toivotan soronoot liika miettimisille tässä kohtaa tiistai-iltaa Tuulen Viemän Scarlet O'Haran sanoin "Miksi miettisin sitä tänään, kun voin miettiä sitä huomenna?"  Kaikki kirppariprojektit, muut projektit ym. ym. ym. vuoden 2014 reippaat alut eeeehtii kyllä. Nyt collarit jalkaan ja zenteetä naamaan, huomenna on taas uusi päivä!


;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti