tiistai 14. tammikuuta 2014

200.

O'le! A'le!


Materialismionnellisuuspostaus nopeasti iiiihanista alelöydöistä! Parasta on, että myös second-hand shopeissa on superalennukset meneillään.

Teen välillä inspiroivia "ikkunaostoksia" (Jos sellaiseen on käyttää muutama ylimääräinen kymppi ja tietysti jos on alet meneillään niin aina parempi!) ensin niin, että keräilen asu- ja vaatekuvia yhteen ja ruokin shoppausmieltäni ensin sillä ja sitten saatan pyörähtää kaupoilla ja lopputulos on hauska katsoa, miten alkupalat vaikuttivat löytöihin. Toimii myös niin päin, että joskus ne löydöt tekevät omasta vaatekaapistaan: "Hei mullahan onkin tollainen!" Ja sitten sitä voi käyttää jotenkin hauskasti uudelleen yhdistelemällä uudella tavalla uuteen ideaan jne....


Sama pätee myös joihinkin esineisiin, joiden alkuperäinen käyttötarkoitus on ihan eri kuin mihin sen itse sitten sijoittaa. En ollut pitkään aikaan raaskinu luopua antiikkisesta lampunjalasta, jonka vanhempani olivat nuoruudessaan saaneet. Siinä on jokin sähkövika ja valo ei enää syty lamppuun, vaikka siihen vaihtaisi uuden lampun. Siihen saakka kun pähkäilen kävisinkö peräti korjauttamassa sen, se menee tosi nätisti kynttilänjalkana! 




Uusvanha lampunjalasta tehty kynttilänjalka omasta komerosta, hinta 0e.


Samoin herkkuturkoosinvärinen sokerinkaadin Indiskasta, joka päätyi mun kylppäriin saippuakaatimeksi. Hih! Saldo n. 5eur. 



Tein jokivarren Gallerian taidenäyttelyn esitekatalogista taulun eteiseeni yhdestä näyttelyn teoksesta, johon ihastuin, katalogin hinta 4e.


Eteisen kattolamppu modernisoitui myös sekunnissa, kun sen ympäriltä poisti vanhanaikaisen lieriöosan, jota olin kaksi vuotta inhonnut. Hinta 0e


Sitten vaatteiden inspiraatiokuviin (kuvat: Pinterest):
























Kaikennäköiset kerrokset pukeutumisessa vetää talvella usein puoleensa. Että on mukava olla, näyttää kivalta ja on kuitenkin lämmin. Siispä yhdistelemällä erilaisia kuoseja, printtejä, neuleita tai muita hauskoja pieniä yksityiskohtia saa varmasti jotakin kivaa aikaiseksi. Muistakaa myös kurkkia omaan vaatekomeroon ja tehdä löytöjä, yhdistellä ja inspiroitua vanhasta uudelleen!




Vihreänharmaa t-paita paljeteilla ja harmaa toppi H&Mstä yht n.10e






Kerrosleikkauksinen harmaa collegemateriaalia oleva neule (H&M) 15e ja second hand-pikkulaukku (UFF) 3e.



Nahkainen second-hand laukku läppärille kantohihnalla 3e (UFF)


Meikkilaukku, second-hand, sisäpeilillä ja nahkaisella kiinnitysnyörillä 3e (UFF)


Kivoja ja hyviä, edullisia löytöjä. Ei muuta kun inspiroitumaan! Mä juoksen kynsihuoltoon. Hyi kuulostipa pinnalliselta. Ei huolta, on mulla vielä syvällisiäkin ajatuksia takataskussa, ensi maanantaina alkaa luovan kirjoittamisen-kurssi. Katsotaan mitä siitä sitten syntyy! Hauskaa ja idearikasta tiistaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti