torstai 9. tammikuuta 2014

196.

Torstai-illan UFF-löytöjä, ruoanlaittoa ja chillausta


Pikapostaus silmät ristissä kivoista UFF-löydöistä ja helposta ja herkusta ruokareseptistä kaikille vuohenjuustosta pitäville!

Tallusteltiin pienessä tihkusateessa pitkin Humalistonkatua ystäväisen kanssa matkalla hänen luokseen valmistamaan jotakin pöperöä jo valmiin aterian kuvat silmissä ja bongattiin vahingossa UFFin ikkunasta, että siellä oli ilmeisesti jokin poisto- tai tyhjennysmyynti käynnissä ja kaikki päivän tuotteet oli hinnoiteltu 5e/kpl tuotteesta riippumatta. Olen lähdössä Helmikuun lopussa reissuun New Yorkiin ja tottakai pääasiallinen aatelinen ajatus on säästää kaikki ostokset reissuun MUTTA superoptihupilysti-alennukset on aina katsastettava läpi paikoista, joista saattaa löytää jotakin vähän erilaisempaa ja mageella tavalla vanhaa, niin kuin UFFista. No matter what.

Löytyi kuin löytyikin yllättävän kiva löytö lappalaisenlämpimästä villaneuletakista, joka on juuri sitä kivaa kuosia, mitä olen silmäillyt mm. henkkamaukan kuvastoista, jotka ovat kiljuneet esiin sivuiltaan ko. boheemia kuosia. Jes! Tuli heti sellainen fiilis, että tekisi mieli kääriytyä siihen jossakin mökillä takkatulen loimussa. Alkuperäinen hinta jopa UFFin hinnaksi oli mielestäni aika tyyris, päälle 22e, mutta 5e hintaan lähti oitis tangolta mukaan, samoin kuin laivastonsininen kirjekuorilaukku pitkällä kultametallipunoshihnalla. Voisin kuvitella, että kiva esim. kesällä yhdistettynä valkoiseen. Yhteissaldo tuotteille 10e. Jes! Materialismionnellisuus kehrää erittäin hyvään hintaan. Kannattaa käydä jos liikutte kulmilla!

Toiseksi, päätettiin siis ystävän kanssa kokata illalliseksi jotakin hyvää vuohenjuustosta ja erittäin maukas, helppo ja nopea ateria syntyi siis tummasta täysjyväpastasta, kanasta, tuoreista tomaateista ja paahdetun sipulin vähärasvaisesta ruokakermasta. Lopuksi annoksen päälle grillattiin hetki pannulla viipale vuohenjuustoa ja ripaus mustapippuria päälle. Erittäin hyvää ja helppoa. Vinkiksi vielä sitruunan mehu, se nimittäin jäi pois ja olisi sopinut ruokaan erinomaisesti sitruunapippurin kanssa. Nam! Ja punkku toimi ko. pöperön kanssa hyvin. Jälkkäriksi sit valittiin vaniljajätskii, kuumia vadelmia ja kinuskikastiketta. Omnom.

Miten teidän torstai-ilta? Huomenna alkaa jälleen viikonloppu. Täytyy sanoa, että ihan kiva. Niin tahmeaa ollut kunnon arjen aloitus töissä, että ihan harmittaa. Jospa ensi viikolla pääsisi sitten JO huomisesta alkaen kunnolla vauhtiin.

Unia! :) 















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti