sunnuntai 13. lokakuuta 2013

157.

KKKK - Kirpparia, Kahvia, Kivaa, Kaunista!

Olen ihan hurahtanut nyt kaikkiin ihaniin lifestyle kirppareihin, joista löytyy kunnon vintage-tyyppistä tavaraa ja vaatetta. Onneksi niitä täältä Turusta löytyy ja tänään palattiinkin kaverin kanssa viimeksi mainitsemalleni IHANALLE tossa Kaskenkadulla. Kivoja löytöjä mm. pari takkia ja kaikki yhteensä pikkaisen päälle 40e. Aika paljon siellä tuntui myös jengiä pyörivän. Paljon on myös vielä löytämättä ja koluamatta, jee! vähän niinkuin kirppareiden Kolumbus-matkailu. Heheh. 

No joo. Sunnuntaipäivä alkoi laiskasti kun aurinko paljasti ärsyttävästi sälekaihtimien välistä pölypallerot nurkissa. Mutta eihän siivoomaan ja höyryämään voi alkaa kotona ennen sunnuntain rauhallista aamukaffehetkeä ja siis koska jääkaapista meni vikat maidot muroihin, niin siinä oli oiva tekosyy tehdä pieni kirpparikaffettelukaupunki-kierros ennen mitään siivoiluja. Muutoinkin kiva sunnuntai, koska ilma ulkona on tänään ollut syksyisen kirkas ja raikas, vaikkakin vielä suht lämmin. Niin, että ulkona terassilla tarkeni kahvitella viltin alla.

Kaikille kirppari-intoilijoille alla vähän saldoa. Mä yritän alottaa tän siivoomisjärjestelyprojektin JOSTAIN, jotta olis kivempi aloittaa huomenna uus ahkera viikko taas. Ainiin, saatiin yhden ystäväisen kanssa varattua liput Pariisin Kevään keikalle ensi lauantaiksi, esiintyvät täällä Turussa Klubilla. Ihan mahtavaa! Siihen liittyen biisi: http://www.youtube.com/watch?v=RJQSpKP_hVI
Ja samaten ensi lauantaina alkaa pitkään odottamani taidekurssi Wäinö Aaltosen museossa, niitä kohden siis uuteen viikkoon!


Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille, ilta aikaa vielä rentoutua! :)
 



Takki - 15e.

Pitkä takki - 17e.






Vanha maljakko - 3e.


Retroneule - 2,50e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti